zaterdag 7 februari 2015

5 Beauty Tips
















Ik heb een aantal beautytips opgezocht en op een rijtje gezet voor jullie.
Misschien hebben jullie wel iets aan deze handige tips voor onder andere de makeupgebruikers onder ons!
Lees snel verder... -->
1. Puistjes verdwijnen
Puisten komen altijd op ongewenste momenten - maar heel eerlijk: komen puistjes ooit op een goed moment?! - en veel meiden denken dat je met tandpasta de plek indroogt. Fout! Probeer eens iets wat veel beter werkt, zoals volle Griekse yoghurt. Stip de puist aan met de yoghurt. Je kunt dit vergelijken met een reguliere masker.  Laat het 20 minuten inwerken en spoel het af.  De melkzuur, probioticum en vet remt de ontsteking af en vermindert de roodheid.
2. No smudge mascara
We kunnen een heel artikel schrijven over hoe je perfect mascara aanbrengt, maar wat vooral voorkomt is dat de mascara vlekt op de huid onder de wenkbrauw. Arghh. Leg daarom de holle kant van een lepel tegen je ooglid en wenkbrauwbot of leg een kartonnen kaartje tegen het oog aan terwijl je de mascara aanbrengt. Als je dan knoeit of uitschiet komt het op de lepel of het karton en niet op je huid.
3. Stroperige nagellak
Is je favoriete nagellak oud aan het worden? Het is best irritant als je met een stroperige nagellak de kleur op je nagel moet krijgen. Daarom is dé tip om het flesje nagellak twee minuten in een kop met kokend water te plaatsen. Tada: je nagellak is weer zo goed als nieuw!  Je kunt ook een aantal druppels nagellakremover in het nagellakpotje druppelen, maar dan vind ik het persoonlijk niet zo fijn om aan te brengen. Hij ruikt dan mega sterk en de pigment van je nagellak gaat ver achteruit. 
4. Winged eyeliner
Eén van de lastigste dingen als het op beauty aan komt is het zetten van de perfecte winged eyeliner. Plak daarom eerst plakband van de hoek van je oog naar het einde van de wenkbrauw. Vervolgens is het heel makkelijk om een rechte lijn te zetten. 
5. Matte lipstick
Heb je eindelijk de perfecte kleur lippenstift gevonden maar wil je het liever in een matte finish hebben? Door je lippen te poederen wordt de lipstick vanzelf mat. Gebruik wel een tissue op je lippen als je de poeder met een kwast aanbrengt. 
Wat zijn jouw beautytips die ieder meisje zou moeten weten?

Liefs,
Basak

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je leuke berichtje :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...