donderdag 8 januari 2015

DIY:Glitter Haarspeldjes ♥

Het is weer eens tijd om alle creativiteit uit de kast te halen. Ik ga jullie laten zien hoe je glitter haarspeldjes kan maken! Zelf heb ik niet gedacht dat je dit zo makkelijk kan maken. Zeker om uit te proberen! Tijd om eens je oude haarspelden stralend te maken. Let's go ... >>


♥ Wat heb je nodig?
♥ Metalen clipjes
♥ Glitters 
♥ Lijmspray
♥ Doorzichtige (nagel)lak 
STAP 1. Clip de speldjes vast aan een stuk papier of karton.
STAP 2. Doe wat lijm op één kant van de speldjes. Het is aan te raden om lijmspray te gebruiken, want dit druppelt minder en zo kun je het dus mooier aanbrengen op de speldjes. 
STAP 3. Met je vingers strooi je de gewenste kleur glitters op de speldjes en dit verdeel je gelijkmatig. Strooi genoeg glitters op de speldjes om het mooiste effect te krijgen. Druk de glitters voorzichtig aan.
STAP 4. Zet het kartonnetje horizontaal neer en laat de overtollige glitters eraf vallen door hem een paar keer tegen iets aan te tikken. Het is belangrijk dat je het karton horizontaal neerzet, zo mixen de kleuren van de verschillende speldjes niet.
5. Spray eventueel nog wat doorzichtige lak over de speldjes. Dit is wel slim om te doen, want zo vallen er minder glitters vanaf. Haarspray is aan te raden!
KLAAR! Hoe schattig ziet dit eruit! Je kunt hem oppimpen zoals jij het wilt. Leuk om dagelijks als accesoire te combineren! 
Liefs, Basak :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je leuke berichtje :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...