zondag 14 december 2014

10 super handige beauty hacks !



10 super handige beauty hacks !
Lees snel verder!



1. Mijn mascara is bijna op en super droog. Wat nu ?! Wanneer je je mascara in een beker warm water zet, wordt je mascara weer vloeibaar en is je mascara weer klaar voor gebruik !

2. Wanneer je net een paar nieuwe schoenen hebt gekocht of als je de hele avond op die prachtige hakken wilt lopen, krijg je redelijk snel blaren … Smeer de plekjes van je voeten -die het meest gevoelig zijn voor blaren- in met vaseline! Dit voorkomt wrijving en je krijgt ook een super zachte huid. Nog een tip : Als je nieuwe pumps hebt gekocht, zul je merken dat de onderkant erg glad is. Je hebt meer kans om uit te glijden daardoor. Om dit te voorkomen kun je met de onderkant van je pumps, op de stoep 'schuren' of je kunt haarlak op de onderkant van je pumps spuiten. Je merkt snel dat het goed helpt!



3. Oppepper nodig voor je huid ? Gebruik een masker, maar wat je ook kunt doen: Stop aluminiumfolie in de vriezer en laat het goed koud worden! Dit kun je goed gebruiken als een oppepper voor je huid!

4. In de winter of koud weer krijg je sneller te maken met statisch haar. De wondertip: Wrijf wasdrogerdoekjes over je haar! Het werkt maar tijdelijk, dus vergeet er niet een paar in je tas te stoppen voor onderweg !



5. Wil je grotere ogen creëren en een frissere blik? Swipe je mascara bij het aanbrengen in de verkeerde richting: dus richting je neus ipv naar de buitenkant.

6.  Heb je vaak een glimmende huid? Tijd voor een bezoekje aan Starbucks! Die bruine servetjes werken namelijk 10 keer beter dan alle blotting papers (oil control paper) die ik ooit heb gebruikt. Dit geldt ook voor de inpakpapier van Xenos !

7.Verwarm je wimperkruller eerst een aantal seconden met een Föhn of met warm water. Je wimpers zullen niet alleen makkelijker krullen, maar ook veel langer blijven zitten !

8. Niet gezegend met lange volle wimpers? Breng er na een eerste laagje mascara wat talkpoeder op je wimpers aan. Dit zal zich eraan vastzetten, waardoor je na het aanbrengen van nog een laagje mascara een false lash effect krijgt.

9. Wie wil het niet mooi lang haar? De tip om je haar sneller te laten groeien is:  Kokosmelk/olie! Masseer het in op je hoofdhuid en laat het een uur zitten. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is het goed uitwassen.



10. Je kent het vast wel een vieze roze waas na het dragen van roze nagellak.. Als je wat whitening tandpasta op je nagels smeert na het verwijderen van je nagellak en dit zo’n 10 minuten laat zitten, is de waas weg! Probeer het eens zou ik zeggen!

Hopelijk heb je wat aan deze tips gehad!
Bedankt voor het lezen !
Groetjes Başak :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je leuke berichtje :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...